Ürünlerimizi hazırlarken, saklarken, kuruturken;
👉KATKI
👉KORUYUCU
👉RENK VE KIVAM VERİCİ
👉KOKU ÖNLEYİCİ
Her hangi bir madde KULLANILMAZ❗
Yayık Tereyağı; inek, koyun, keçi ve manda gibi süt veren hayvanlardan elde edilen sütlerin dinlendirilerek olgunlaştırılmaları ve yayık dediğimiz özel bir kapta çalkalanarak yağ moleküllerinin bir araya gelmeleri ile elde edilerek yapılma işlemidir.
Kalsiyum açısından oldukça zengin olan tereyağı, kemiklerin güçlenmesinde ve gelişiminde oldukça faydalıdır.
– Antimantar ve iltihap giderici özelliği bulunmaktadır.
– Bulaşıcı hastalıklara karşı vücut direncini güçlendirmektedir.
– Kötü kolesterolün düşmesini sağlamaktadır.